Am participat cu drag la Topoloveni Gliding Cup „Cupa Magiunului”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Timp de o săptămână, pe aerodromul de la Topoloveni, s-a desfășurat cea de a IV-a ediție a Topoloveni Gliding Cup „Cupa Magiunului”, eveniment organizat de asociația privată XC România, înființată în urmă cu 11 ani chiar la Topoloveni.

Astăzi, înainte de ultimul zbor oficial, împreună cu primarul Gheorghiță Boțârcă, am fost în mijlocul piloților. Am profitat de ocazie și am efectuat și eu un zbor cu un YR – 5595 BRM Aero Citius Sport. A fost pentru a doua oară când am zburat cu acest avion, am și glumit cu pilotul și i-am spus că la anul îmi iau brevetul! Este cu adevărat o plăcere extraordinară să zbori !

Dintodeanua, visul fiecărui om este să zboare. Din copilărie ne dorim acest lucru, dar acești oameni frumoși și pasionați chiar își îndeplinesc acest vis și zboară.

Vreau să mulțumesc organizatorilor și primarului Gheorghiță Boțârcă pentru că au făcut din această competiție un eveniment deja reprezentantiv pentru județul Argeș în acest domeniu. Consiliul Județean Argeș sprijină, în măsura posibilităților, orice eveniment care aduce un beneficiu județului nostru.

Pentru mine, a fost realmente o mare plăcere să fiu în mijlocul acestor oameni!

Puteţi vedea VIDEO AICI.

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *