Investiţii importante în Comuna Căteasca datorită unui parteneriat cu Consiliul Judeţean Argeş

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Împreună cu primarul Liviu Năstase am fost pe Drumul Județean 702G. Acesta este al doilea drum modernizat, după DJ 704C, varianta ocolitoare a podului închis de la Căteasca, modernizat în urma unui parteneriat dintre Consiliul Județean Argeș și Consiliul Local Căteasca.

Pe ambele drumuri au mai rămas scurte tronsoane care vor fi asfaltate anul viitor cu siguranță, pentru că timpul nu mai permite acum astfel de lucrări de infrastructură. Am văzut și noua stație de epurare care va deservi peste 2000 de locuitori, și acoperă necesarul pentru jumătate din comună. Primarul Liviu Năstase mi-a explicat că, tot din fonduri proprii, de la anul, va începe construcția unei noi stații de epurare care va acoperi cealaltă jumătate. Am văzut și gospodăria de apă de la Cireșu, care nu numai că asigură necesarul pentru locuitorii din zonă, dar poate deservi și alte sate în caz de necesitate. Noi încercăm să ne ținem de cuvânt, iar ceea ce am promis în 2020 iată că începe să se concretizeze.

Îl felicit pe primarul Liviu Năstase și echipa sa pentru implicare, pentru că iată, face o echipă foarte bună și alături de Consiliul Județean Argeș!

Imagini VIDEO AICI.

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *