Premierea elevilor de la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” Pitești

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Am premiat astăzi elevii de la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” Pitești care au câștigat marele premiu al concursului „Cel mai cool proiect de prevenire a adicțiilor este al liceului nostru” derulat de ATOP în cadrul școlilor din județ. Îi felicit pe organizatori, îi felicit și pe ceilalți elevi din top de la Colegiul Național „Vlaicu Vodă” și, respectiv, Liceul Tehnologic „Astra” și, mai ales, îi felicit pe acești tineri. Așa cum am spus, cei care sunt cu adevărat marii câștigători sunt cei cărora acești tineri li s-au adresat.

Consiliul Județean Argeș, ca de fiecare dată, sprijină astfel de acțiuni, realizate în parteneriat cu instituțiile partenere ATOP. Am înțeles că a fost o concurență acerbă, că au fost diferite proiecte, că au fost prezentate filmulețe de prevenție realizate chiar de tineri, ceea ce este foarte important pentru că acești tineri au conștientizat problema și au acționat în mod direct chiar către colegii lor.

Consiliul Județean Argeș susține genul acesta de proiecte care să conștientizeze tinerii cu privire la pericolele acestor adicții, mai ales că ne completează activitatea derulată și DGASPC Argeș pe această linie.

Imagini VIDEO AICI.

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *