Reabilitarea DJ 504, proiect accesat de către Consiliul Județean Argeș pe fonduri europene

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Avându-l drept lider pe domnul Președinte, Ion Mînzînă, ne-am propus să atingem obiective îndrăznețe și am muncit împreună, ca ECHIPĂ, pentru a le realiza, iar acum ne bucurăm să vedem că rezultatele vorbesc de la sine.

Avem alături de noi oameni cu care împărtășim aceleași valori, dar care au și aptitudini ce ne-au ajutat să arătăm tuturor că, prin muncă și perseverență, orice este posibil.

Ne-am dorit să transformăm munca într-una de succes și am reușit, pentru că scopul final este același pentru noi toți. Să oferim argeșenilor ceea ce merită, și anume, să punem Argeșul pe primul loc!

Și pentru că oamenii sunt cele mai importante resurse, nu contenesc să le mulțumesc colegilor din cadrul Consiliului Județean Argeș, pentru că, alături de ei, putem lucra în vederea atingerii obiectivelor propuse.

Astăzi, aduc în atenția dumneavoastră, reabilitarea DJ 504!

Lucrările au fost realizate în baza unui proiect accesat de către Consiliul Județean Argeș pe fonduri europene, lucrări ce au fost finalizate înainte de termen și a constituit un exemplu de bune practici la Bruxelles.

DJ 504 limita jud. Teleorman – Popești – Izvoru – Recea – Cornățel – Vulpești (DN 65A) este, una dintre cele mai mari investiții în infrastructura rutieră din regiunea Sud–Muntenia.

Acest proiect a fost posibil datorită bunei colaborări între echipa de la Consiliul Județean Argeș , ADR Sud Muntenia, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și Ministerului Fondurilor Europene.

Galerie FOTO AICI.

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *