Am participat la Conferința internațională Germano-Română cu tema ”Patologia neurochirurgicală – progresul medicinei și al tehnologiei medicale”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Am participat ieri, la Conferința internațională Germano-Română cu tema ”Patologia neurochirurgicală – progresul medicinei și al tehnologiei medicale”, conferință ce a reunit mai bine de 20 de medici și nu numai.

Profesia de medic este o profesie nobilă, este generoasă, însă îi obligă la responsabilități uriașe. Trebuie să realizăm că sunt foarte importanți pentru societate, sunt foarte importanți pentru pacienții noștri, iar pentru a face față provocărilor zilnice trebuie să fie bine pregătiți profesional.

Cel mai important lucru în viața unui om este sănătatea, iar dezvoltarea unui cadru de performanță este obligatorie în domeniul medical. Eficiența sistemului de sănătate reprezintă unul dintre pilonii principali în creșterea și dezvoltarea unui stat.

Prioritatea noastră este sănătatea argeșenilor! Pentru echipa de la Consiliul Județean Argeș, în frunte cu domnul președinte Ion Mînzînă, sistemul medical este foarte important, de aceea accesarea de proiecte cu finanțare europeană sau de la guvern, reprezintă o prioritate pentru noi. Aceste proiecte vor aduce cu adevărat un progres în sistemul medical din Argeș.

Material realizat de către Publirom Concept Media SRL la comanda Partidului Social Democrat, filiala Argeș – Cod mandatar financiar: 21240002

Galerie FOTO AICI.

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *