Povestea mea

Despre Marius Nicolaescu

Leadership. Experienţă. Valori.

Sunt Marius Nicolaescu, Vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, născut în frumoasa regiune Argeș, unde am crescut și am învățat să apreciez bogăția naturii și valorile comunității locale. De-a lungul carierei mele, am avut privilegiul să activez în domeniul silvic și în protecția mediului, contribuind la dezvoltarea durabilă a acestei zone.

Cu o experiență profesională vastă și diversificată, am avut oportunitatea de a lucra în diferite poziții, începând de la Inginer Proiectant la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice până la funcția de Administrator delegat la SC Ocolul Silvic Codrii Verzi SRL. Această experiență mi-a oferit o înțelegere profundă a nevoilor comunității și a provocărilor cu care se confruntă sectorul silvic și protecția mediului.

Prin activitatea mea de-a lungul anilor, am dezvoltat abilități solide de coordonare și conducere, punând mereu accentul pe dialogul deschis și colaborarea eficientă.

 Am avut bucuria de a lucra alături de echipe talentate, iar împreună am reușit să implementăm strategii și soluții inovatoare pentru conservarea resurselor naturale și pentru promovarea dezvoltării durabile.

Mă definesc valorile integrității, transparenței și respectului față de natură și față de oameni. Sunt pasionat de protecția mediului și cred cu tărie că trebuie să ne asigurăm că generațiile viitoare vor avea acces la aceeași frumusețe a naturii pe care o avem astăzi.

Această vastă experiență în sectorul silvic și protecția mediului m-a motivat să mă implic activ în politică și să lupt pentru protejarea patrimoniului natural și dezvoltarea sustenabilă a comunității noastre!

Rămâi alături de mine și împreună putem face diferența!

Biografie

Administrator

S.C. Ocolul Silvic Codrii Verzi S.R.L.

Şef Ocol

S.C. Ocolul Silvic Codrii Verzi S.R.L.

Consilier superior

Inspectoratul teritorial de Regim Silvic şi de Vânătoare – Ploieşti

Director Coordonator

Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Regional Argeş