Pentru locuitorii din trei comune din Argeș, ziua de azi a fost una care a îmbrăcat haine de sărbătoare.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru BUGHIU, a fost prezentă la Țițești, Domnești și la Suseni, în mijlocul locuitorilor.

Celor doi vicepreședinți li s-au alăturat parlamentarii Nicolae Georgescu și Pavelescu Nicolae, primarul Georgescu Ion de la Mioveni, consilieri județeni și primarii din comunele limitrofe celor trei localități aflate în sărbătoare și șefi de deconcentrate.

Vicepreședintele Marius Nicolaescu le-a oferit câte o Diplomă de Excelență primarilor din cele trei comune și a subliniat faptul că dezvoltarea ține doar de succesul unei bune colaborări în plan administrativ și politic.

Este o zi de sărbătoare! Consiliul Judetean Arges a fost întotdeauna alături de comunitățile locale indiferent că vorbim de programe culturale sau de finanțări pentru dezvoltarea infrastructurii, a școlilor sau a serviciilor publice. Pentru fiecare comunitate, importantă este colaborarea dintre Consiliul Local, primari, Consiliul Judetean Arges și parlamentari – Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Judetean Arges

Ca în fiecare an, am venit într-o formulă lărgită alături de dumneavoastră pentru că vrem să vă arătăm de fiecare dată că vă respectăm.

Mulți dintre cei pe care îi vedeți aici – parlamentari, directori de instituții, consilieri județeni și chiar colegii primari din localitățile limitrofe au avut, de multe ori, contribuții pentru dezvoltarea comunităților dumneavoastră.

În ceea ce ne privește pe noi, la Consiliul Judetean Arges veți găsi mereu susținere pentru proiectele pe care le derulați! – Adrian Dumitru BUGHIU, vicepreședinte Consiliul Judetean Arges

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *