Vizită pe două șantiere din Pitești pentru a vedea care este stadiul lucrărilor.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Două dintre proiectele pe fonduri europene accesate de Consiliul Județean Argeș, pentru extinderea și modernizarea infrastructurii sanitare, vizează Unitățile de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean de Urgență Pitești și de la Spitalul de Pediatrie.

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, a făcut o vizită pe cele două șantiere pentru a vedea care este stadiul lucrărilor.

“Stadiul fizic de execuție al proiectului privind extinderea, modernizarea și dotarea UPU de la Spitalul de Pediatrie Pitești este de 90%. Au fost realizate și ultimele lucrări la instalația de ventilație-climatizare. De asemenea, sunt aproape de finalizare instalațiile sanitare și electrice, lucrările la fațada ventilată Bond și se lucrează, în paralel, la interior pentru finisajele de arhitectură.

Ne dorim ca la sfârșitul lunii septembrie să se facă recepția. Stadiul de realizare al execuției de lucrări extindere și dotare spații urgență și amenajări incintă Spitalul Județean de Urgență Pitești este de peste 32%. În cadrul acestui proiect, pe lângă extinderea propriu-zisă a clădirii, unitatea va fi dotată și cu aparatură medicală, printre care un aparat de radiologie RX și un Computer Tomograf. Termenul de finalizare este sfârșitul lunii noiembrie” – Marius Nicolaescu, vicepreședinte C.J. Argeș.

Extindere și dotare spații urgență și amenajări incintă Spitalul Județean de Urgență Pitești:
Valoare totală proiect – 15.540.972,04 lei, cu TVA.
Constructor – Asocierea dintre SC BAU STARK SRL, lider de asociere, și societatea MINIMED SOLUTIONS SRL asociat 1, societatea PROFESIONAL TECH CONSTRUCT DESIGN SRL asociat 2 și societatea HOSPITAL TECHNICAL SOLUTIONS SRL asociat 3.

Extindere, modernizare și dotare spații urgență Spitalul de Pediatrie Pitești:
Valoare totală proiect – 3.581.991,26 lei cu TVA.
Constructor – SC DELTA TERMOCONSTRUCT 1999 SRL.

Galerie FOTO AICI.

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *