Astăzi a avut loc recepția finală a lucrărilor de reabilitare a Palatului Administrativ al Județului Argeș

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Astăzi a avut loc recepția finală a lucrărilor de reabilitare a Palatului Administrativ al Județului Argeș. Este unul dintre cele mai ample proiecte investiționale ale Consiliului Județean Argeș, cu finanțare europeană nerambursabilă, cu o valoare de 41 milioane lei, din care 24 milioane lei reprezintă valoarea totală nerambursabilă.

Palatul Administrativ a fost construit în perioada 1969-1970, după un proiect aparținând arhitecților Cezar Lăzărescu şi Mircea Ochinciuc. După 50 de ani de la darea în folosință, Palatul Administrativ a fost modernizat în totalitate și reabilitat termic.

Pentru echipa de conducere de la Consiliul Județean Argeș, este unul din proiectele importante prin care modernizăm și reabilităm clădiri publice simbol în județ, alături de Muzeul Județean Argeș, Galeria de Artă și Cetatea Poenari și pe care, anul acesta, le redăm circuitului public.

Așa cum a subliniat și președintele Ion Mînzînă, lucrurile stau foarte bine dacă ne gândim că niciunul din cele 10 proiecte importante pe care Consiliul Județean Argeș și le-a propus în exercițiul financiar 2014-2020 nu a rămas nefinalizat.

Imagini VIDEO AICI.

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *