Se dă startul lucrărilor de construire a noului pod de la Poiana Lacului

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, o nouă veste bună pentru județul Argeș. Începe construcția noului pod de la Poiana Lacului.

După nenumărate demersuri și eforturi, în această lună se semnează contractul, iar în scurt timp urmează să înceapă lucrările la podul de pe DN 67B, la km 175+822, care va traversa Valea Răchita din comuna Poiana Lacului. Contestația depusă de către una dintre firmele înscrise la licitație a fost respinsă, așa că proiectul – parte a investiției mai ample de modernizare a drumului național Pitești – Drăgășani – poate începe.

“Mă bucur că toate obstacolele – și nu au fost deloc puține! – au fost îndepărtate, iar noul pod va fi, în sfârșit, construit. Este încă o dovadă a preocupării echipei PSD Argeș de a reabilita, moderniza și dezvolta infrastructura rutieră. Repet ce am spus și cu alte ocazii, pentru că este purul adevăr: nouă chiar ne pasă și asta o arată investițiile majore făcute în județul Argeș.” – Ion Mînzînă.

Investiția pentru noul pod de la Poiana Lacului se ridică la peste 4 milioane de lei. Vechiul pod a fost distrus în urma unor inundații.

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *