Am efectuat astăzi o vizită de lucru la Muzeul Județean Argeș

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Am efectuat o vizită de lucru la Muzeul Județean Argeș, unde Consiliul Județean are în implementare un proiect pe fonduri europene în valoare de 20 de milioane de lei fără TVA. Pentru că de obicei pe finalul lucrărilor mai apar probleme, suntem pe teren împreună cu reprezentanți ai constructorului și ai Muzeului. Aici, stadiul lucrărilor este la 90%. Anul trecut am cheltuit toată suma eligibilă din cadrul proiectului, iar anul aceasta, restul lucrărilor din proiect sunt susținute financiar din partea nerambursabilă care ne revenea.

Ne dorim să recepționăm cât mai repede acest obiectiv, întrucât Consiliul Județean va implementa aici încă două proiecte, unul care vizează amenajarea curții și un altul care se referă la punerea în valoare a schitului Buliga, astfel încât Muzeul Județean să fie mai primitor.

Consiliul Județean Argeș are și alte proiecte în derulare pe zona de cultură și suntem convinși că vor avea un impact pozitiv în viața culturală a județului. Știu că au fost voci care ne-au criticat pe nedrept că nu investim în cultură, dar oricine poate vedea că cele mai ample proiecte sunt exact în acest domeniu.

Galerie FOTO AICI.

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *