Încă un pas înainte pentru un Laborator de radioterapie la Spitalul Județean de Urgență Pitești

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

O echipă are un set de valori pe care le promovează și cu care se identifică fiecare membru al său. Continuăm să demonstrăm că echipa Consiliului Județean Argeș, condusă de domnul Președinte Ion Mînzînă, este un factor-cheie pentru performanța și succesul de care dăm dovadă.

A fost aprobat Devizul General actualizat pentru obiectivul „Laborator de radioterapie Spitalul Județean de Urgență Pitești”!

Investiția este finanțată în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, contractul de finanțare încheiat între Consiliul Județean Argeș și Ministerul Sănătății fiind semnat anul trecut. Conform proiectului, Laboratorul de radioterapie va fi o construcţie cu 5 niveluri (S1+S2+D+P+1E parțial). Laboratorul va fi amplasat în zona secţiei de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgență Piteşti.

Ulterior construcției, clădirea va fi dotată cu echipamente și aparatură medicală, urmând ca acestea să fie achiziţionate în cadrul proiectului. Tehnologia de ultimă generaţie IMRT – VMAT asigură unul dintre cele mai performante tratamente de radioterapie disponibile în lume şi permite acoperirea întregului lanț de tratare a afecţiunilor oncologice.

Fapte, nu vorbe!

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *