A fost aprobat un nou proiect de infrastructură rutieră pe fonduri europene

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

A fost aprobat în ședința de consiliu a Consiliului Județean Argeș un nou proiect de infrastructură rutieră pe fonduri europene: DJ 659 (Pitești – Bradu – Suseni – Gliganu de Sus – Bârlogu – Negrași – Mozăceni – Lim. Jud. Dâmboviţa), în lungime de peste 58 km.

Este al doilea mare proiect de infrastructură rutieră pe fonduri europene depus de Consiliul Județean Argeș prin Programul Regional Sud Muntenia 2021 – 2027.

Acest proiect completează marile investiții pe fonduri europene în infrastructura rutieră realizate de Consiliul Județean Argeș.

Prin modernizarea drumului județean DJ 659, în lungime de peste 58 km, se va asigura o circulație fluentă în zonă, investiția contribuind la dezvoltarea comunelor prin care trece acest drum, respectiv Bradu, Suseni, Rociu, Negrași, Mozăceni, Slobozia și Ștefan cel Mare.

Proiectul se încadrează într-unul din obiectivele strategiei de dezvoltare a județului și presupune modernizarea DJ 659, de la km 0+000 la km 58+095, până la limita cu județul Dâmbovița.

Fapte, nu vorbe!

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *