Luptăm să implementăm toate proiectele!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Radioterapia reprezintă în prezent unul dintre cele mai importante tratamente loco-regionale ale cancerului fiind indicată la mai mult de 50% dintre pacienții diagnosticați cu aceasta boală. Ne-am propus să construim un „Laborator de radioterapie în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești” și vom reuși. (Fapte, nu vorbe!)

Investiția este finanțată în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, contractul de finanțare încheiat între Consiliul Județean Argeș și Ministerul Sănătății fiind semnat anul trecut. Laboratorul va fi amplasat în zona secţiei de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgență Piteşti.

Ulterior construcției, clădirea va fi dotată cu echipamente și aparatură medicală, urmând ca acestea să fie achiziţionate în cadrul proiectului. Tehnologia de ultimă generaţie IMRT – VMAT va asigura unul dintre cele mai performante tratamente de radioterapie disponibile în lume şi va permite acoperirea întregului lanț de tratare a afecţiunilor oncologice.

Am fost împreună cu domnul secretar de stat în Ministerul Sănătății, Dr. Alexandru Rogobete, cu domnul președinte al C.J. Argeș – Ion Mînzînă, deputatul Dr. Remus Mihalcea și administratorul județului, domnul Cristian Puiu în unitățile medicale din municipiul Pitești.

Domnul ministru Dr. Alexandru Rogobete ne-a asigurat de sprijinul dumnealui în atragerea de fonduri europene în domeniul medical cu finanțare prin P.N.R.R. și pentru acest lucru doresc să-i mulțumesc. Acest fapt nu face decât să ne ambiționeze să reușim implementarea acestui proiect atât de necesar celor care au cu atâta nevoie de acest laborator.

O echipă are un set de valori pe care le promovează și cu care se identifică fiecare membru al său. Continuăm să demonstrăm că echipa Consiliului Județean Argeș, condusă de domnul Președinte Ion Mînzînă, este un factor-cheie pentru performanța și succesul de care dăm dovadă.

Fapte, nu vorbe!

Galerie FOTO AICI.

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *