Odată cu inaugurarea Complexului de patru Locuințe Protejate și Centru de Zi, visul a devenit realitate

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Mi s-a îndeplinit o dorință, aceea ca Tibi să aibă condiții normale de viață, condiții în care să poată creea mai departe. Pe Tibi l-am cunoscut acum 4 ani la Tigveni, acolo unde i-am admirat creațiile lui și i-am cunoscut condițiile de viață. Am realizat împreună cu Consiliul Județean Argeș și D.G.A.S.P.C. Argeș un inedit vernisaj la sediul Consiliul Județean.

Iată că odată cu inaugurarea Complexului de patru Locuințe Protejate și Centru de Zi, din satul Bălilești visul a devenit realitate. S-a muncit foarte mult la acest proiect și vreau să felicit echipa de implementare din cadrul D.G.A.S.P.C. Argeș care a reușit să ducă la bun sfârșit acest plan minunat. Complexul și Centrul de zi din Bălilești reprezintă al doilea proiect pe fonduri europene încheiat cu succes de către D.G.A.S.P.C. Argeș, după cel de anul trecut de la Băbana.

Am reușit să creem condiții decente de trai, a unui mediu prietenos și egal pentru aceste persoane speciale, care au un rol deosebit în viața societății noastre. Doar împreună putem făuri un viitor mai bun, mai sigur și mai promițător, unde nimeni să nu se simtă exclus sau marginalizat. Îmi exprim solidaritatea și respectul pentru aceste persoane.

Nu lipsa sau prezența unei dizabilități îi face pe oameni deosebiți, ci caracterul, munca, talentul și aptitudinile.

Galerie FOTO AICI.

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *