I-am însoţit pe oaspeții noștri din Germania pentru a le prezenta Spitalul de Județean de Urgență Pitești

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

La inițiativa domnului profesor universitar doctor Mihai Popescu, cel care a înființat secția de Neurochirugie în Argeș și a domnului doctor Alexandru Goleșteanu, am fost la Spitalul de Județean de Urgență Pitești, împreună cu domnul președinte Ion Mînzînă, cu administratorul public Cristian Puiu și deputatul Remus Mihalcea, medic de profesie, avându-i alături pe oaspeții noștri din Germania.

Această vizită s-a desfășurat în cadrul Conferinței internaționale Germano-Română și reprezintă un moment semnificativ în promovarea colaborării şi schimbului de cunoştinţe între experţi din domeniul sănătăţii, dar are și scopul de a dezvolta soluţii inovatoare pentru îmbunătăţirea actului medical la nivel regional.

Această conferinţă reflectă angajamentul nostru comun pentru creşterea calităţii medicale şi promovarea unui act medical echitabil pentru toţi cetăţenii. Rolul medicilor în comunităţile noastre este esenţial, iar colaborarea noastră cu partenerii internaţionali le permite să învețe şi să împărtășească cele mai bune practici pentru o îngrijire mai bună şi mai sustenabilă.

Sunt convins că schimbul acesta de experiență ne va prinde bine.

Material realizat de către Publirom Concept Media SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

Galerie FOTO AICI.

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *