O echipă are un set de valori pe care le promovează și cu care se identifică fiecare membru al său

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Eficiența ECHIPEI PSD îmi dă încrederea de care am nevoie pentru a merge cu fruntea sus oriunde în județul Argeș. A venit vremea bilanțului, a evaluării faptelor și constat cu mândrie că balanța înclină cu mult în favoarea noastră.

Cred că binele se construiește pas cu pas și că doar implicându-ne mereu putem avea un impact real în viețile oamenilor și în societate.

Am mers astăzi alături de echipa PSD, în comuna Poienarii de Argeș, pregătiți să ascultăm nevoile și necesitățile cetățenilor. Am fost plăcut surprins să aflu că oamenii vor o schimbare în bine și au ajuns la concluzia că noi suntem această schimbare.

Candidatul nostru pentru funcția de primar, domnul Emilian Constantin Leca ne-a dovedit faptul că este implicat și că își dorește cu adevărat ca localitatea din care face parte să se dezvolte. A fost o zi a faptelor, o zi în care oamenii ne-au asigurat că pe 9 iunie vor fi alături de noi, iar confirmarea susținerii candidatului nostru la funcția de primar al comunei Poienarii de Argeș, nu a făcut decât să ne bucure.

Mulțumesc, domnului Octavian Tănăsescu, director adjunct Apele Române, domnului Adrian Popa, director în cadrul Serviciului Judeţean de Pază și tuturor celor implicați, pentru faptul că au fost alături de mine.

Punem ARGEȘUL PE PRIMUL LOC!

Material realizat de către Publirom Concept Media SRL la comanda Partidului Social Democrat, filiala Argeș – Cod mandatar financiar: 21240002

Galerie FOTO AICI.

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *