Prioritatea noastră este sănătatea argeșenilor!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Consiliul Județean Argeș a realizat investiții fără precedent în ultimii ani! Vom continua investițiile și în spitalele argeșene și vom face așa cum am făcut și până acum, tot ceea ce ne stă în putere pentru ca instituțiile noastre spitalicești să fie la cele mai înalte standarde.

Există medici români extraordinari, care zilnic își fac treaba doar cu gândul la pacienții lor. “Mulțumesc” – este uimitor cum acest cuvânt simplu poate deschide multe uși care se conectează cu oamenii din jurul nostru, atât din domeniul personal, cât și din cel business. A mulțumi pe cineva este considerat cel mai sincer răspuns și mai personal mod de a exprima recunoștința.

Un mare MULȚUMESC spun și eu din toată inima, tuturor medicilor din România și nu numai! Sunteți oameni trimiși de Dumnezeu pe acest pământ! Vă mulțumesc pentru munca, bunătatea și grija dumneavoatră care este atât de prețioasă pentru fiecare pacient.

Material realizat de către Publirom Concept Media SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

Imagini VIDEO AICI.

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *