Constantin Iatagan, primar pentru comuna Șuici!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Prioritățile de astăzi ale echipei PSD Argeș, sunt realitățile viitoare în comuna Șuici! Am fost alături de echipa PSD ARGEȘ să-l susținem pe candidatul nostru pentru funcția de primar al comunei Șuici, domnul Constantin Iatagan, prin localitate, să ne întâlnim și să discutăm cu cetățenii comunei despre nevoile și necesitățile acestora. Oamenii ne-au asigurat că vom beneficia de susținerea dumnealor și la alegerile locale de anul acesta.

Lucrurile cu adevărat importante se fac în echipă, iar la Șuici am văzut că atunci când echipa este una puternică, realizările vin de la sine. Am reușit să facem împreună multe proiecte de succes cu fonduri județene, guvernamentale și europene. Amintesc aici reabilitările de drumuri, reabilitarea energetică și dotarea Școlii „Toma Brătianu” cu echipamente digitale, materiale didactice și mobilier.

Se implementează de asemenea și proiectele de modernizare prin asfaltare a 11 km de drumuri comunale și vicinale în satele Șuici și Rudeni și extinderea, pe o lungime de 17 km, a sistemului de canalizare în satele Paltenu, Păuleni, Ianculești și cătunul Moșteni din satul Șuici. Pe lista de investiții a Consiliului Județean Argeș se află și drumul județean care face legătura între Șuici și Cicănești.

Îl susținem pe domnul primar Iatagan Constantin și în proiectele viitoare pe care dumnealui și-a propus să le îndeplinească în viitorul mandat. Printre acestea se află, demararea proiectului de înființare a rețelei de gaze naturale în comuna Șuici, amenajarea unui teren de sport cu nocturnă în satul Șuici, modernizare drumuri vicinale Târsa – Plopu.

Îi doresc succes în tot ceea ce își propune și îl asigur de toată susținerea echipei PSD Argeș.
Dintre oameni, pentru oameni!
Fapte, nu vorbe!

Material realizat de către Publirom Concept Media SRL la comanda Partidului Social Democrat, filiala Argeș – Cod mandatar financiar: 21240002

Galerie FOTO AICI.

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *