PSD Argeș a înțeles acest lucru, iar domnul Constantin Cătănea este cea mai bună alegere!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

La Beleți-Negrești oamenii vor o schimbare, vor utilități și servicii publice de calitate. PSD Argeș a înțeles acest lucru, iar domnul Constantin Cătănea este cea mai bună alegere! Are o voință de fier, are cunoștințe, știe să aducă oameni de calitate împreună cu care să pună în practică viziunea sa.

M-am bucurat să văd că oamenii sunt convinși de forța și determinarea sa. Constantin Cătănea poate face din Beleți-Negrești o comună cu adevărat dezvoltată pentru că are sprijinul echipei de la Consiliul Județean Argeș și sprijinul echipei PSD, în frunte cu domnul președinte Ion Mînzînă.

Am dorit ca locuitorii din această localitate să știe că suntem o echipă puternică și tocmai de aceea, la întâlnirea pe care am avut-o astăzi cu ei, am fost împreună cu doamna doctor Radu Claudia, președintele comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Argeș, domnul Eduard Dima, director adjunct la Direcția Regională de Drumuri și Poduri București, domnul Octavian Tănăsescu, director adjunct Apele Române și domnul Adrian Popa, director în cadrul Serviciului Judeţean de Pază.

Mulțumesc tuturor pentru implicare, dar mai ales, mulțumesc locuitorilor comunei Beleți-Negrești pentru faptul că ne-au asigurat de sprijinul dumnealor în data de 9 iunie 2024.

Material realizat de către PUBLIROM CONCEPT MEDIA SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

Galerie FOTO AICI.

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *